Υλικά
250 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. μπισκότα τύπου πτιμπέρ
100 γρ. ψημένα και ψιλοκομένα αμύγδαλα
100 ml γάλα
200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος λιωμένη
50 γρ. κακάο
Εκτέλεση
Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5'-6'. Ρίξτε τη λιωμένη κουβερτούρα, το κακάο, τα αμύγδαλα και ανακατέψτε.
Βάλτε σε ένα μπολ το γάλα και ρίξτε τα μπισκότα. Ανακατέψτε τα για να απορροφήσουν το γάλα και μετά ενώστε τα με το μείγμα της κουβερτούρας.
Βάλτε το μείγμα σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού, τυλίξτε το σε ρολό και διπλώστε τις άκρες σαν καραμέλα.
Αφήστε τον κορμό στην κατάψυξη για 1-2 ώρες και για να τον σερβίρετε κόψτε τον σε φέτες.
Tip
Βάλτε στο μείγμα και λίγο γλυκό του κουταλιού κεράσι ή ψιλοκομμένο πορτοκάλι, για πιο δυνατό άρωμα.