Υλικά
Για ένα στρογγυλό ταψί 20 εκ.
Για τη βάση
200 γρ. τριμμένα μπισκότα σοκολάτας γεμιστά
100 γρ. λιωμένο βούτυρο
Για την κρέμα
300 γρ. τυρί κρέμα
200 γρ. σπασμένα μπισκότα σοκολάτας γεμιστά
250 ml κρέμα γάλακτος
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια σκόνη
100 γρ. τριμμένη κουβερτούρα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο για τη βάση. Απλώστε τα στο ταψί, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί, για να ξεφορμάρετε με ευκολία το τσιζκέικ.
Χτυπήστε στο μίξερ το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια. Όταν αφρατέψει το μείγμα, ρίξτε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατέψτε.
Αδειάστε το μείγμα επάνω στη βάση μπισκότου και αφήστε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Κόψτε το σε 16 κομμάτια - μπουκίτσες, πασπαλίστε με την τριμμένη κουβερτούρα, βάλτε κάθε κομμάτι σε χάρτινη θήκη για τρούφες και σερβίρετε.
Τip
Μια πανεύκολη και νόστιμη συνταγή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσιζκέικ χωρίς ενοχές.