Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 σοκολάτα κουβερτούρα
1 αυγό
αμύγδαλα χοντροκομμένα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Απλώνουμε το φύλλοκαι βάζουμε τη σοκολάτα στη μέση.
Με ένα μαχαίρι κάνουμε λωρίδες, κόβουμε τις άκρες πάνω και κάτω και τυλίγουμε τη σοκολάτα .
Στη συνέχεια παίρνουμε τις λωρίδες που έχουμε κόψει και τυλίγουμε χιαστί πάνω στη σοκολάτα μας.
Μπορούμε να του δώσουμε ότι σχήμα θέλουμε.
Χτυπάμε το αυγό και το αλείφουμε σε όλα τα σημεία να καλυφτεί.
Στο τέλος ρίχνουμε τα αμύγδαλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.