Υλικά
2 φύλλα κρούστας
2 μπανάνες
200 γρ. σοκολάτα μαύρη τριμμένη
λίγο χυμό λεμονιού
λίγη κανέλα τριμμένη
λίγη ζάχαρη για το πασπάλισμα
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το κάθε φύλλο κρούστας και το κόβουμε στα 4.
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε στη μέση μία φορά κάθετα και μία φορά οριζόντια ώστε να γίνει η κάθε μία τους 4 κομμάτια.
Αλείφουμε τα κομμάτια της μπανάνας με χυμό λεμονιού.
Στρώνουμε πάνω στο κάθε κομμάτι φύλλου κρούστας τριμμένη σοκολάτα, πάνω της ακουμπάμε την μπανάνα και την πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Κλείνουμε από όλες τις πλευρές το φύλλο κρούστας βρέχοντας σε λίγο νερό τα δάχτυλά μας και το ρολάρουμε να γίνει ρολό.
Επαναλαμβάνουμε.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τα σερβίρουμε.