Υλικά
125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 κ.σ. ταχίνι
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1/2 κ.γ. κανέλα
4 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα
άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
φύλλα κρούστας
σπορέλαιο για το άλειμμα
Εκτέλεση
Για τη γέμιση, ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε τα φύλλα δύο δύο και γεμίζουμε σε ρολά.
Αλείφουμε με σπορέλαιο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
Όταν κρυώσουν πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.