Υλικά
50 γρ. τριμμένη καρύδα
100 γρ. βούτυρο
20 γρ κακάο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας)
40 γρ ζάχαρη
3 γρ βανίλια (περίπου 1/2 κουταλάκι του γλυκού)
150 γρ. βρώμη
10 γρ κρύο νερό (1 κουταλιά της σούπας περίπου)
Εκτέλεση
Βάζουμε την καρύδα σε ένα πιάτο.
Βάζουμε το βούτυρο, το κακάο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, τη βρώμη και το νερό σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε είτε με μια ξύλινη κουτάλα είτε με ένα μίξερ χειρός.
Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε 24 τρούφες.
Ρολάρουμε τις τρούφες στην καρύδα και τις αποθηκεύουμε σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο.