Υλικά
260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
130 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
360 γρ. γάλα
2 1/2 κ.γ. μπέικιν
1/2 κ.γ. κανέλα
4 κ.σ. κακάο
2 κ.γ. καφές στιγμής
60 γρ. βούτυρο λιωμένο
130 γρ. ζάχαρη
1 αυγό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα αλεύρια, το μπέικιν, το κακάο, τον καφέ και την κανέλα σε ένα μπολ.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λιωμένο βούτυρο και το αυγό.
Με ένα κουτάλι ανακατεύουμε με προσοχή και λίγες κινήσεις τα στερεά στο μείγμα του βουτύρου. Δεν πρέπει να το παρανακατέψουμε.
Αδειάζουμε το μίγμα σε φόρμα του κέικ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35-45 λεπτά ή μέχρι να βγαίνει καθαρό μαχαίρι που βάζουμε μέσα.
Μετά από 5 λεπτά βγάζουμε από τη φόρμα και το αφήνουμε να κρυώσει πάνω σε μια σχάρα.
Σερβίρουμε το ψωμάκι αυτό με βούτυρο και μέλι.