Υλικά
3 πορτοκάλια
2 κουβερτούρες λιωμένες
Για το σιρόπι:
2 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Τα βράζουμε σε νερό 5-7 λεπτά, και μετά τα στραγγίζουμε.
Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε το σιρόπι που πρέπει να είναι καλά δεμένο και ρίχνουμε τις φέτες πορτοκαλιού να βράσουν λίγο με το σιρόπι για να τραβήξουν, περίπου 10 λεπτά.
Αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα σε ταψί να στραγγίξουν καλά και βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.
Παγώνουμε.