Υλικά
250 γρ. βούτυρο
1/4 φλιτζανιού ζάχαρη
1 άρωμα βανίλιας
2 κουταλιές κακάο
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
1/3 φλιτζανιού κορν-φλάουρ
150 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε μαζί το βούτυρο και τη ζάχαρη και μόλις γίνουν ένα κρεμώδες μίγμα προσθέτουμε τη βανίλια και το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά.
Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι και το κόρν φλάουρ και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με το μίγμα μας και κάνουμε διάφορα σχήματα σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε τα μπισκότα μας σε μέτριο φούρνο για 12-15 λεπτά.
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και βουτάμε την άκρη τους στην λιωμένη σοκολάτα, αφήνουμε να δέσει η σοκολάτα και πασπαλίζουμε με την άχνη.