Υλικά
2 1/2 κούπες αλεύρι
1/2 κούπα βούτυρο
1/2 κούπα μαργαρίνη
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1/2 ζάχαρη κανονική
2 αυγά
1 κουταλάκι σόδα
1/2 κουταλάκι αλάτι
2 βανίλιες
2 κούπες κουβερτούρα σε κομματάκια
1 κούπα καρύδια χονδροκομμένα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε αλεύρι, σόδα και αλάτι.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε βούτυρο και μαργαρίνη για 1 λεπτό, προσθέτουμε τα 2 είδη ζάχαρης και χτυπάμε να γίνει αφράτο.
Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπάμε καλά.
Ρίχνουμε το ανακατεμένο αλεύρι και τέλος τη σοκολάτα και τα καρύδια ανακατεύοντας με το χέρι.
Με ένα κουταλάκι παίρνουμε το μείγμα και το βάζουμε σε αβουτύρωτο ταψί σε απόσταση 2 με 3 πόντους και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 8 με 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.