Υλικά
1 αυγό
1/2 με 1 φλ. του καφέ γάλα
4-5 φέτες του τόστ (χωρίς κόρα)
φουντουκόπαστα έτοιμη
1-2 κουταλιές ζάχαρη (κατά προτίμηση κρυσταλλική καστανή)
κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα ψωμάκια του τοστ και ένα ένα τα ανοίγουμε με τον πλάστη ή ένα μακρουλό ποτήρι που θα το χρησιμοποιήσουμε σαν πλάστη, έτσι ώστε να λεπτύνουν.
Αλείφουμε όλη την επιφάνεια της κάθε φέτας με φουντουκόπαστα.
Κατόπιν τα τυλίγουμε ρολάκια.
Σ’ ένα μπολ έχουμε χτυπήσει το αυγό με το γάλα κι εκεί μέσα βουτάμε τα ρολάκια ένα ένα, να μουσκευτούν καλά.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη ανακατεμένη με λίγη κανέλα.