Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
3 αυγά
300 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. μπισκότα πτι μπερ
50 ml κονιάκ
2 κουταλιές σούπας κακάο
1 βανίλια
2 φλιτζ. του καφέ καρύδια χοντροκομμένα
1 φλιτζ. του τσαγιού αμύγδαλα (ψίχα) κοπανισμένα
ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σπάζουμε τα μπισκότα με τα χέρια σε κομμάτια ή τα χτυπάμε στο μίξερ και τα βρέχουμε με το κονιάκ.
Χτυπάμε τη μαργαρίνη (ή το βούτυρο) με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και προσθέτουμε τα αυγά, το κακάο και τη βανίλια.
Στο τέλος ρίχνουμε τα μπισκότα και τα καρύδια.
Τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
"Ντύνουμε" μια μακρόστενη φόρμα με αντικολλητικό χαρτί, ρίχνουμε μέσα το μίγμα και τυλίγουμε σε ρολό.
Τη βάζουμε στην κατάψυξη 5-6 ώρες και κατόπιν, προτού σερβίρουμε πασπαλίζουμε με ασπρισμένα αμύγδαλα και ζάχαρη άχνη.