Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα
100 ml γάλα
1 κ.σ. μέλι
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα με το μέλι σε κατσαρολάκι και, πριν πάρει βράση, το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε την κουβερτούρα κομμένη σε κυβάκια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και με τον αβγοδάρτη ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε μια βελούδινη μους.
Μοιράζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε τη μους στο ψυγείο να σφίξει για 3 ώρες περίπου.