Υλικά
2 φλυτζάνες αλεσµένο µπισκότο
160 γρ. λιωµένο βούτυρο
200 γρ. ψιλοκοµµένη κουβερτούρα
1 φλυτζάνα ινδοκάρυδο
1 φλυτζάνα ανάµεικτοι ξηροί καρποί ψιλοκοµµένοι
1 ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Σε µια φόρµα 25 εκ. στρώνουµε λαδόχαρτο και βουτυρώνουµε.
Ανακατεύουµε το αλεσµένο µπισκότο µε το βούτυρο και το στρώνουµε στην φόρµα από πάνω πασπαλίζουµε οµοιόµορφα το ινδοκάρυδο, την τριµένη σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς.
Περιχύνουµε µε το γάλα και ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθµούς για 30’ µε 40’.
Αφού κρυώσει το γλυκό το διατηρούµε στο ψυγείο.