Τζιν με κάρδαμο, σε συνταγή του Νεκτάριου Ντάλλα
Το φύρδην μίγδην των υλικών δεν κάνει το fusion, ακριβώς όπως και το ταίριασμα signe ρούχων δεν είναι haute couture. Με τη συνεργασία του Γιάννη Λουκάκου, σεφ στο εστιατόριο Semiramis του ομώνυμου ξενοδοχείου, και του Νεκτάριου Ντάλλα, μετρ στο «48 The Restaurant», σας προσκαλούμε σε ένα cocktail party-συνάντηση πολιτισμών. Στο πιάτο ή στο ποτήρι.
Υλικά
Υλικά
50 ml μπράντι
30 ml τζιν
1 κουταλάκι σκόνη κάρδαμου
Παρασκευή
Τρίβουμε το χείλος ενός ποτηριού μαρτίνι με μια φέτα πορτοκαλιού και ακουμπάμε πάνω σε τριμμένο κάρδαμο.
Βάζουμε λίγο πάγο στο σέικερ και προσθέτουμε τα υλικά.
Αναμιγνύουμε και αδειάζουμε στο ποτήρι.