Υλικά
Υλικά
3 μεζούρες τζιν Bombay Sapphire
Πολύ λίγο Martini Dry (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας).
Εκτέλεση
Γεμίζουμε με πάγο το σέικερ και το ανακινούμε ώστε να παγώσει όλο.
Σουρώνουμε το νερό και ξαναγεμίζουμε με πάγο.
Προσθέτουμε λίγο Martini Dry και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Μόλις βραχούν τα παγάκια καλά με το Martini, σουρώνουμε και πάλι το υγρό και προσθέτουμε τζιν Bombay Sapphire, συνεχίζουμε να ανακατεύουμε περιστροφικά μέχρι το τζιν να παγώσει.
Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι Martini και γαρνίρουμε είτε με πράσινη ελιά σε οδοντογλυφίδα είτε με φλούδα λεμονιού.
Συνιστώμενο ποτήρι: Martini