Golden cadillac με βανίλια Μαδαγασκάρης, σε συνταγή του Νεκτάριου Ντάλλα
Το φύρδην μίγδην των υλικών δεν κάνει το fusion, ακριβώς όπως και το ταίριασμα signe ρούχων δεν είναι haute couture. Με τη συνεργασία του Γιάννη Λουκάκου, σεφ στο εστιατόριο Semiramis του ομώνυμου ξενοδοχείου, και του Νεκτάριου Ντάλλα, μετρ στο «48 The Restaurant», σας προσκαλούμε σε ένα cocktail party-συνάντηση πολιτισμών. Στο πιάτο ή στο ποτήρι.
Υλικά
Υλικά
30 ml λικέρ Galliano
30 ml λικέρ Creme de Cacao
1 μπάλα παγωτό, φτιαγμένο με φρέσκια βανίλια
Παρασκευή
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μαζί με πάγο και χτυπάμε καλά.
Αδειάζουμε σε ποτήρι κοκτέιλ.
Διακοσμούμε με στικ φρέσκιας βανίλιας.