Υλικά
Υλικά
Αρωματισμένη βότκα:
1 μπουκάλι βότκα Ciroc
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 μαύρες και 2 πράσινες ελιές
10 κόκκοι κάππαρη
5 φύλλα βασιλικού
2 κλωνάρια μαϊντανού
Αφρός
400 ml νερό ντομάτας (στραγγίζουμε σπασμένες ντομάτες σε τουλπάνι)
200 ml νερό φέτας (το νερό στο οποίο διατηρείται)
1 φλιτζ. του καφέ αφέψημα ρίγανης
2 ασπράδια αυγών
3 φύλλα ζελατίνας (μαλακωμένα σε κρύο νερό και διαλυμένα σε ζεστό)
3 κάψουλες Isi
1 σιφόνι για κρέμα
5 cl βότκα Ciroc αρωματισμένη
2 cl σιρόπι αγγουριού
2 cl χυμός λάιμ
Εκτέλεση
Αρωματισμένη βότκα
Βάζουμε όλα τα υλικά στη βότκα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν 2 μέρες.
Αφρός
Βάζουμε τα υλικά στο σιφόνι, ανακατεύουμε, γεμίζουμε με το αέριο που έχουν οι κάψουλες και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 6 ώρες.
Κοκτέιλ
Χτυπάμε τα ποτά στο σέικερ, σουρώνουμε στο ποτήρι και προσθέτουμε από πάνω αφρό από το σιφόνι.