Υλικά
Υλικά
80 ml κίτρινη Cashaca
3/4 lime κομμένο σε τέταρτα
2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
7-8 κεράσια
Εκτέλεση
Βγάζουμε το κουκούτσι από τα κεράσια.
Βάζουμε τη ζάχαρη, το λάιμ και τα κεράσια σε ένα old fashioned ποτήρι και τα δουλεύουμε με ένα γουδοχέρι.
Προσθέτουμε τριμμένο πάγο, συμπληρώνουμε με την Cashaca και σβήνουμε με λίγη σόδα.Το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο βάφεται μες στο αγαπημένο μας κόκκινο φρούτο, που τόσο είναι ταυτισμένο παιδιόθεν με την αρχή του καλοκαιριού.
Ποτήρι ουίσκι Colompina της Alessi, Β.
Βεντουράκη, €14,50