Υλικά
Υλικά
50 ml τζιν
30 ml φρέσκος χυμός λεμόνι
15 ml σιρόπι ζάχαρης (*)
1 φέτα καρπούζι χτυπημένη στο μπλέντερ
1 κομμάτι περίπου 2x2 εκατοστά τζίντζερ ψιλοκομμένο ή στον τρίφτη
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ με πολύ πάγο και σουρώνουμε με ένα σουρωτήρι τσαγιού σε ποτήρι γεμάτο πάγο.
Γαρνίρουμε με καρπούζι και τζίντζερ.
(*) Για το σιρόπι Ζεσταίνουμε ένα λίτρο νερό, προσθέτουμε ένα κιλό ζάχαρη, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί και κατεβάζουμε από τη φωτιά πριν πάρει βράση.
Στη συνέχεια το βάζουμε σε μπουκάλι και το διατηρούμε στο ψυγείο.