Υλικά
Υλικά
50 ml παλαιωμένο ρούμι
15 ml μπράντι βερίκοκο ή λικέρ βερίκοκο
2 βερίκοκα κομμένα σε κύβους
10 φύλλα δυόσμου
Ginger ale
Εκτέλεση
Σε ένα μεταλλικό ποτήρι για Julep ή σε ένα κατρούτσο, βάζουμε τα κομμάτια του βερίκοκου μαζί με το λικέρ βερίκοκο και τα πατάμε με γουδοχέρι.
Προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου και τα πιέζουμε ελαφρά να βγάλουν το άρωμά τους.
Γεμίζουμε με τριμμένο πάγο, προσθέτουμε το ρούμι και ανακατεύουμε.
Συμπληρώνουμε κι άλλον τριμμένο πάγο και απογεμίζουμε με το ginger ale.
Γαρνίρουμε με κομμάτια βερίκοκο και μια κορυφή από δυόσμο.