Υλικά
Υλικά
25 ml ρούμι
25 ml ρούμι Malibu
20 ml χυμός ανανά
20 ml γάλα καρύδας
20 ml σιρόπι ζάχαρης (ένα μέρος ζάχαρη, ένα μέρος νερό)
2 φύλλα ζελατίνη
Γαρνιτούρα από κομματάκια φρέσκου ανανά και 2 στρογγυλά κομματάκια σοκολάτα
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσει και μετά στραγγίζουμε το νερό.
Προσθέτουμε 25 ml βραστό νερό, για να διαλυθεί η ζελατίνη.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ, τα ρίχνουμε σε ημισφαιρικό βάζο ή φόρμα σιλικόνης και τα βάζουμε στο ψυγείο για τρεις ώρες, μέχρι να πήξουν.
Σε ένα ποτήρι Martini τοποθετούμε μια χούφτα από τα κομμάτια του φρέσκου ανανά.
Ξεφορμάρουμε το ζελέ, το τοποθετούμε επάνω στον ανανά και από πάνω βάζουμε τα κομματάκια της σοκολάτας (σαν αφτάκια).