Υλικά
υλικά
Ένα twist του cobbler εμπνευσμένο από δύο βασικά υλικά της Τσεχίας.
15 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
20 ml σιρόπι ζάχαρης
20 ml φρέσκο χυμό rhubarb (ένα λαχανικό-ρίζα που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγω στην κεντρική Ευρώπη. Θα το βρείτε σε εξειδικευμένα μανάβικα)
10 ml Becherovka (τσέχικο λικέρ με βάση τα βότανα)
30 ml Ketel One
παρασκευή
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα mixing glass, ανακατεύουμε και σουρώνουμε σε μικρό ποτήρι του κρασί που είναι γεμισμένο με πάγο.
Γαρνίρουμε με βρώσιμα άνθη.