Υλικά
Υλικά
750 ml κόκκινο ξηρό κρασί
3 πορτοκάλια
6 μοσχοκάρφια (γαρύφαλλα)
6 ξυλάκια κανέλας
3 κομμάτια αστεροειδή γλυκάνισο
¼ φλ. μέλι
½ φλ. μπράντι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα πορτοκάλια.
Κόβουμε το ένα σε φέτες και το ρίχνουμε σε μια μέτρια κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το κρασί, το μπράντι, το μέλι, τα 2 ξυλάκια κανέλα, τα μοσχοκάρφια και τον αστεροειδή γλυκάνισο.
Φέρνουμε το μείγμα σε βρασμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Το μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ και γαρνίρουμε με το άλλο πορτοκάλι κομμένο σε φέτες και τα ξυλάκια της κανέλας.
Το σερβίρουμε καυτό, με κουτάλα σε φλιτζάνια ή πυρίμαχα χοντρά ποτήρια.
A.T.Updated: 08/12/20Ημ/νια α' δημοσίευσης: 09/01/19