Υλικά
Υλικά
2 μήλα
8 φλ. μηλίτης (cider)
2 φλ. χυμός πορτοκαλιού
⅓ φλ. χυμός λεμονιού
4 ξυλάκια κανέλας
15 μοσχοκάρφια (γαρύφαλλα)
¼ κ.γ. τριμμένη ρίζα τζίντζερ
¼ κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Καρφώνουμε τα μοσχοκάρφια επάνω στα μήλα, που τα έχουμε πλύνει καλά και τα έχουμε στεγνώσει.
Βάζουμε τα μήλα και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 30-45 λεπτά.
Αφαιρούμε τα μήλα και τα μοσχοκάρφια με τρυπητή κουτάλα.
Μεταφέρουμε το Wassail με μια κουτάλα σε χοντρά φλιτζάνια και σερβίρουμε.
Α.Τ.Updated: 15/12/20Ημ/νια α' δημοσίευσης: 09/01/19