Υλικά
Υλικά
1 lt γάλα
6 κρόκοι αβγών
150 γραμ. λευκή ζάχαρη
1 κ. γλ. βανίλια
1 ξύλο κανέλας
3 γαρίφαλα
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια, την κανέλα, το γαρίφαλο και το μοσχοκάρυδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει την πρώτη βράση.
Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά.
Χτυπάμε πολύ καλά τους κρόκους, έπειτα προσθέτουμε αργά το βρασμένο μείγμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
Στη συνέχεια το βράζουμε μέχρι να πήξει.
Το σερβίρουμε σε ποτήρι και τρίβουμε φρέσκια κανέλα.Ημ/νια δημοσίευσης: 10/02/20