Υλικά
Υλικά (για 4 λίτρα ponche)
4 lt νερό
2 κούπες μαύρη ζάχαρη
8 τμχ. αστεροειδούς γλυκάνισου
20 γαρίφαλα
4 ξύλα κανέλας
2 στικ ζαχαροκάλαμου
1 κούπα καρύδια
½ κούπα σταφίδες
6 φιρίκια
4 πορτοκάλια με τη φλούδα τους, κομμένα σε 4 κομμάτια
4 αχλάδια με τη φλούδα τους, κομμένα σε 4 κομμάτια
1 παπάγια
10 αποξηραμένα δαμάσκηνα
1 γρέιπφρουτ
1 κούπα μπράντι ή ρούμι
Εκτέλεση
Στο νερό προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα μπαχαρικά, τα καρύδια και τις σταφίδες και όλα τα κομμένα φρούτα.
Τα αφήνουμε να βράσουν για μία έως μιάμιση ώρα.
Στο τέλος μπορούμε να προσθέσουμε 1 κούπα μπράντι ή ρούμι.
Σερβίρεται κρύο ή ζεστό.Ημ/νια δημοσίευσης: 10/02/20