Υλικά
800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξίδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
κύμινο
1 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.γ κολίανδρο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέτα, κόβουμε σε λεπτές και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το ξίδι και τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και το βάζουμε να κάψει.
Αδειάζουμε τα φιλετάκια μαζί με τη μαρινάδα και τα απλώνουμε σε μια στρώση.
Αφήνουμε να ψήνονται σε δυνατή θερμοκρασία χωρίς να ανακατέψουμε μέχρι να πιουν όλα τα υγρά τους και να ψηθούν από τη μια πλευρά.
Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και αφήνουμε να ξεροψηθούν εξωτερικά.
Δεν τα ανακατεύουμε συνέχεια, αφήνουμε να ψήνονται, 15 λεπτά περίπου.