Υλικά
Υλικά για 5-6 άτομα
1 κοτόπουλο (1 ½ κιλό περίπου)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κλαράκια σέλινο
Αλάτι, πιπέρι
3 μπούκλες φιδέ
Χυμό 1 λεμονιού
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βράζετε σε μια κατσαρόλα με 2 λίτρα νερό το κοτόπουλο με το κρεμμύδι και το σέλινο για μία ώρα περίπου, μέχρι το κρέας να ξεκολλάει από τα κόκαλα.
Βγάζετε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα, αφαιρείτε τις πέτσες και τα κόκαλα και το κόβετε σε κομμάτια.
Το ρίχνετε πάλι στην κατσαρόλα, προσθέτετε το φιδέ, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε τη σούπα να πάρει μια βράση.
Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε τη σούπα.
Τη σερβίρετε ζεστή και την πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.