Υλικά
Υλικά:
2 συκώτια αρνίσια ή 700 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι
1 μπόλια αρνίσια
αλατοπίπερο
μπαχάρι τριμμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε συκώτι αρνίσιο ή μοσχαρίσιο σε κομμάτια ομοιόμορφα σε μέγεθος σπιρτόκουτου.
Το πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και μπαχάρι τριμμένα.
Έχουμε κόψει μια μπόλια σε ορθογώνια κομμάτια, που να τυλίγουν το κάθε κομμάτι του συκωτιού.
Βάζουμε τα φρυγαδέλια σε μικρό μεταλλικό σουβλάκι και φροντίζουμε να τρυπάμε με το σουβλί το σημείο που διπλώνει η μπόλια για να σταθεροποιηθεί και να μη φύγει στη διάρκεια του ψησίματος.
Ψήνουμε κατά προτίμηση στα κάρβουνα.
(Σημ.
Συνταγή από το εστιατόριο "Φρύνη στο μώλο" της Φρύνης Συκιώτη στη Λευκάδα.)