Χοιρινά παντσετάκια σε κορεάτικη μαρινάδα αρωματισμένη με bourbon (του Δημοσθένη Κουρογιάννη)
Υλικά
Υλικά
1 κ. παντσετάκια
Για τη μαρινάδα:
100 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μέλι
100 γρ. σάλτσα Hoisin
1 κ.γ. 5 spices
10 ml ουίσκι bourbon
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε γυάλινο ή πήλινο σκεύος, βάζουμε μέσα τα παντσετάκια, τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναρισθούν τουλάχιστον για 12 ώρες.
Τα ψήνουμε στη σχάρα γυρίζοντάς τα μια φορά, ρίχνοντας αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε αμέσως με συνοδεία από ψητά λαχανικά και βραστές πατάτες baby.
Επίσης...
Η συνταγή για χοιρινό με σπανάκι.
Τα πιθανότατα πιο εύκολα κεφτεδάκια που μπορείς να φτιάξεις.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Ένα υπέροχο, πρωτότυπο φουρνιστό φαγητό, που θα γίνει ακόμα νοστιμότερο αν διαλέξουμε ένα κομμάτι με λιπάκι.
Η συνταγή για χοιρινό με πλιγούρι.
Η συνταγή για χοιρινό με λεμονάτη σάλτσα και κρασάτες πατάτες.
Η συνταγή για ρολό χοιρινό λεμονάτο με τυρί.
Η συνταγή για χοιρινό με κρασί και πιπεριές.
Μία υπέροχη συνταγή με χοιρινό και σέλινο.
Η συνταγή για χοιρινό με κυδώνια.
Η συνταγή για στιφάδο χοιρινό με καρότα και μανιτάρια.
Η συνταγή για κρασοκαπαμά.
Πώς θα φτιάξεις νόστιμο, τρυφερό χοιρινό κρασάτο με κρεμμύδι.
Η συνταγή για πεντανόστιμο χοιρινό στο φούρνο με πατάτες.