Χοιρινό μαριναρισμένο με cacao beans και τσίλι (του Αντώνη Πεχλιβανάκη)
Υλικά
Υλικά
1 κ. χοιρινή σπάλα χωρίς το κόκκαλο
Για τη μαρινάδα
200 γρ. κόκκοι κακάο σπασμένοι
2 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
200 ml ηλιέλαιο
150 γρ. κακάο άγλυκο
50 ml Worcester sauce
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
Βάζουμε το κρέας μέσα στη μαρινάδα και του κάνουμε λίγο μασάζ να κολλήσει επάνω του καλά η μαρινάδα.
Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
Το κόβουμε σε μπριζολάκια και το ψήνουμε στη σχάρα.
Σερβίρουμε αμέσως.
Α.Τ.
Επίσης...
Η συνταγή για χοιρινό με σπανάκι.
Τα πιθανότατα πιο εύκολα κεφτεδάκια που μπορείς να φτιάξεις.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Ένα υπέροχο, πρωτότυπο φουρνιστό φαγητό, που θα γίνει ακόμα νοστιμότερο αν διαλέξουμε ένα κομμάτι με λιπάκι.
Η συνταγή για χοιρινό με πλιγούρι.
Η συνταγή για χοιρινό με λεμονάτη σάλτσα και κρασάτες πατάτες.
Η συνταγή για ρολό χοιρινό λεμονάτο με τυρί.
Η συνταγή για χοιρινό με κρασί και πιπεριές.
Μία υπέροχη συνταγή με χοιρινό και σέλινο.
Η συνταγή για χοιρινό με κυδώνια.
Η συνταγή για στιφάδο χοιρινό με καρότα και μανιτάρια.
Η συνταγή για κρασοκαπαμά.
Πώς θα φτιάξεις νόστιμο, τρυφερό χοιρινό κρασάτο με κρεμμύδι.
Η συνταγή για πεντανόστιμο χοιρινό στο φούρνο με πατάτες.