Υλικά
300 γρ. καλαμποκάλευρο
150 γρ. αλεύρι για κάθε χρήση
500 ml γάλα
250 γρ. ψιλοκομμένο ζαμπόν
125 ml ελαιόλαδο
2 αυγά
2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
100 γρ. αρακά βρασμένο
100 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
αλάτι
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα μπολ το γάλα, το ελαιόλαδο και τα αυγά και ανακατέψτε τα.
Προσθέστε το ζαμπόν, τον αρακά, το καλαμπόκι και το μπέικιν πάουντερ.
Αλατίστε, ανακατέψτε και προσθέστε το καλαμποκάλευρο και το αλεύρι.
Μοιράστε το μείγμα σε μια φόρμα για μάφιν και καλύψτε τις θήκες με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήστε στον αέρα για 25 λεπτά στους 180ºC .
Τip
Ένας ωραίος τρόπος να κρύψουμε λαχανικά σε θρεπτικές και νόστιμες αλμυρές λιχουδιές για τα παιδιά μας.