Υλικά
500 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας
2 κίτρινες και 2 κόκκινες πιπεριές
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
60 ml λευκό κρασί
1 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το φιλέτο της γαλοπούλας σε μικρότερα κομμάτια.
Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με τo κρέας σε δυνατή φωτιά για 3'-4'.
Σβήστε με το κρασί και αφήστε τα σε δυνατή φωτιά για 5' ακόμα.
Κόψτε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες, ρίξτε τις στο τηγάνι, αλατοπιπερώστε και πασπαλίστε με την πάπρικα.
Χαμηλώστε την ένταση στην εστία και συνεχίστε το μαγείρεμα για 15'.
Προσθέστε μετά το γιαούρτι και τον μαϊντανό, χαμηλώστε στο ελάχιστο την ένταση στην εστία και σιγομαγειρέψτε ανακατεύοντας για 4'-5' ακόμα.
Τip
Για να μην κόψει η σάλτσα με γιαούρτι, πρέπει να μαγειρευτεί σε πολύ χαμηλή φωτιά.