Υλικά
800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
2 ξερά κρεμμύδια σε πολύ λεπτές φέτες
3 πράσινες πιπεριές σε λωρίδες
2 κ.γλ. κύμινο
2 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. πάπρικα
χυμό από 1 λάιμ και 2 πορτοκάλια
4 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
4 τορτίγιες & 100 γρ. τριμμένο τσένταρ για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε λίγο ελαιόλαδο. Ρίξτε μετά το φιλέτο του κοτόπουλου ψιλοκομμένο, αλατοπιπερώστε και σοτάρετε για λίγα λεπτά.
Προσθέστε το κύμινο, τη ρίγανη και την πάπρικα. Ρίξτε τον χυμό πορτοκαλιού και μαγειρέψτε για 10'.
Περιχύστε με τον χυμό λάιμ, πασπαλίστε με τον φρέσκο κόλιαντρο και σερβίρετε τα φιλετάκια επάνω στις τορτίγιες, πασπαλίζοντας με το τσένταρ.
Τip
Για πικάντικη σάλτσα, προσθέστε 2 τσίλι πιπεριές ή 1 κ.γλ. καυτερό μπούκοβο.