Υλικά
1½ κιλό αρνίσιο ή κατσικίσιο κρέας χωρίς κόκαλο, από σπάλα ή μπούτι, σε μικρά κομμάτια
6 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο λιωμένο
200 γρ. φέτα τριμμένη
100 γρ. κεφαλοτύρι σε μικρούς κύβους
3 μεγάλες ντομάτες σε κύβους
4 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1 κουτ. σούπας ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Για το φαγητό αυτό θα χρειαστείτε 12 τετράγωνα φύλλα αντικολλητικού χαρτιού με διαστάσεις 30x30 εκ. περίπου.
Βάλτε τα κομμάτια του κρέατος σε ένα μπολ, ρίξτε το βούτυρο, τη ρίγανη και τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώστε. Προσθέστε τη φέτα, το κεφαλοτύρι, το σκόρδο και τις ντομάτες και ανακατέψτε όλα τα υλικά.
Απλώστε δύο φύλλα χαρτιού στον πάγκο εργασίας, το ένα πάνω στο άλλο, και βάλτε εκεί το 1/6 από το μείγμα. Διπλώστε το χαρτί σαν πουγκί και στρίψτε τις άκρες για να κλείσουν καλά. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο, φτιάχνοντας 6 πακέτα.
Βάλτε τα σε ένα βαθύ ταψί, ρίξτε 1 φλιτζάνι νερό και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 1½ ώρα.
Tip
Το φρέσκο βούτυρο δίνει μοναδική γεύση. Αρωματίστε επίσης με ρίγανη, θυμάρι και δεντρολίβανο.