Υλικά
500 γρ. ριγκατόνι
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
300 γρ. χαλούμι
20 ελιές ψιλοκομμένες
4 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέστε τις ελιές και τα ντοματίνια, αλατίστε και μαγειρέψτε τη σάλτσα για 7'-8'.
Κόψτε το χαλούμι σε μικρούς κύβους, ρίξτε το στη σάλτσα και κατεβάστε την κατσαρόλα από την εστία.
Βράστε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό, στραγγίξτε τα και ανακατέψτε τα με τη σάλτσα.
Πασπαλίστε με τον ψιλοκομμένο δυόσμο και σερβίρετε.
Tip
Απολαύστε το χαλούμι ζεστό, είτε ψιλοκομμένο στη σάλτσα είτε ψημένο χωριστά σε αντικολλητικό τηγάνι.