Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
1/4 κ. κιμά μοσχαρίσιο
3-4 κουτ. σούπας λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
μερικά φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
1-2 αυγά
1 κόκκινη ντομάτα, ψιλοκομμένη
2 φλιτζάνια τυριά κομμένα σε κύβους ή τριμμένα
1 1/2 φλιτζάνι γάλα ή κρέμα γάλάκτος
1 κουταλάκι εστραγκόν
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Απλώνουμε τη σφολιάτα σε ταρτιέρα ή ταψάκι και αφού την τρυπήσουμε με πιρούνι για να μην φουσκώσει πολύ, την ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Φτιάχνουμε εν τω μεταξύ τη γέμιση: Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι.
Το αφήνουμε να ψηθεί 10 λεπτά περίπου και αφήνουμε να κρυώσει για λίγο.
Στην ψημένη σφολιάτα ρίχνουμε τον κιμά, τη ντομάτα ωμή, την πιπεριά ωμή. Πάνω ρίχνουμε τα τυριά.
Φτιάχνουμε στο τέλος το υγρό μείγμα ανακατεύοντας τα αυγά, την κρέμα γάλακτος ή γάλα, εστραγκόν.
Το μείγμα αυτό το ρίχνουμε πάνω στα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου να ροδοκοκκινίσει.