Υλικά
3/4 πακέτου σπαγγέτι
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 ποτήρι ντοματοχυμό
1 μικρό κουτάκι μανιτάρια κομμένο μικρά κομμάτια
1 κόκκινη, 1 πορτοκαλί και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες κυβάκια
1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί
μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
1/2 φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε τηγάνι τον κιμά και τον σοτάρουμε χωρίς λάδι στην αρχή λίγη ώρα.
Μετά βάζουμε το μισό λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε και το ντοματοχυμό, το αλάτι, το πιπέρι και 1/2 ποτήρι νερό.
Βράζουμε 1/2 ώρα σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό να βράσει και ρίχνουμε το σπαγγέτι με λίγο αλάτι.
Βράζουμε να κρατάνε λίγο, στραγγίζουμε, ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και σερβίρουμε με τη σάλτσα και αν θέλουμε με τυρί τριμμένο.