Υλικά
1/2 κιλό κιμά
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
γραβιέρα
κεφαλοτύρι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
πολτό ντομάτας
8 πίτες έτοιμες για σουβλάκια
Εκτέλεση
Σοτάρετε τον κιμά και το κρεμμύδι με το βούτυρο. Ρίχνετε λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να σιγοψηθεί.
Κόβετε τη γραβιέρα σε λεπτές φέτες. Τρίβετε το κεφαλοτύρι.
Αλείφετε τις πίτες στην άκρη με λίγο βούτυρο και μοιράζετε επάνω τον κιμά.
Βάζετε επάνω στον κιμά τη γραβιέρα και λίγη σάλτσα ντομάτας.
Πασπαλίζετε με κεφαλοτύρι, με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ψήνετε τις πίτες σε δυνατό φούρνο επί 5 ως 6 λεπτά για να ζεσταθούν και για να λιώσει το τυρί.
Τις σερβίρετε ζεστές. Σημ.: Αντικαθιστάτε τη σάλτσα ντομάτας με λεπτά φετάκια ξεφλουδισμένης ντομάτας. Αν δεν σας αρέσει η ρίγανη, την αφαιρείτε.
Ρίχνετε επάνω στις πίτες, μόλις τις βγάλετε από το φούρνο λίγο φρέσκο βούτυρο.