Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλο
6-7 μανιτάρια φρέσκα
1 πιπεριά πράσινη, κόκκινη
1 μικρό κρεμμύδι
½ κούπας λευκό κρασί
1/3 κούπας κρέμα γάλακτος
1/3 κούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. φέτα
άνηθο
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους.
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να ροδίσει ελαφρά και από τις δύο πλευρές.
Μετά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα μανιτάρια, κομμένα σε φετάκια.
Βάζουμε και τις πιπεριές και αφού μαραθούν λίγο τα λαχανικά μας σβήνουμε με το κρασί, μετά προσθέτουμε και λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε σιγανή φωτιά.
Λίγο πριν το κλείσουμε ρίχνουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο, την κρέμα γάλακτος και τη φέτα και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Μόλις λιώσει η φέτα το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.