Υλικά
1 κιλό κοτόπουλο
1 κιλό φασολάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτάκι 70 γρ. σάλτσα ντομάτας
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
αλάτι
πιπέρι
νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φασολάκια. Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στη γάστρα ή σε πιρέξ.
Προσθέτουμε τα φασολάκια, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Διαλύουμε τη σάλτσα (πελτέ) σε λίγο νερό και τη ρίχνουμε πάνω στα φασολάκια.
Προσθέτουμε νερό, σκεπάζουμε τη γάστρα και τη βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 - 1 1/2 ώρα και μέχρι να μαλακώσει και να ψηθεί το κοτόπουλο.