Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2-3 αυγά χτυπημένα
100 γρ. γιαούρτι
4 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το τηγάνι
1 κουτάκι σόδα αναψυκτικό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε τον κιμά και το αλατοπίπερο και αφήνουμε μέχριο κιμάς να απορροφήσει τα υγρά.
Απλώνουμε ένα φύλλο και βάζουμε λίγο από το μείγμα, φροντίζοντας να είναι απλωμένο σε όλη την επιφάνεια.
Μαζεύουμε το φύλλο, φροντίζοντας η γέμιση να είναι μέσα στις δίπλες που θα σχηματιστούν.
Βάζουμε το φύλλο στον πάτο μιας φόρμας και επαναλαμβάνουμε το ίδιο για τα υπόλοιπα φύλλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το λάδι, το γιαούρτι και τη σόδα και τα ρίχνουμε στη φόρμα.
Κουνάμε τη φόρμα για να πάει παντού το μείγμα.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50-60 λεπτά μέχρι να ροδίσει.