Υλικά
4 ποτήρια νερό
3/4 του ποτηριού λάδι
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κ.σ. πελτέ
1 1/2 κούπα κριθαράκι χοντρό
αλάτι
πιπέρι
σέλινο ψιλοκομμένο
φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό, το λάδι, τον πελτέ, τη ντομάτα, το σέλινο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να πάρει βράση.
Μόλις δούμε ότι το νερό κοχλάζει, ρίχνουμε το ζυμαρικό, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Όταν είναι έτοιμη τη κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με τριμμένη φέτα.
Σημείωση: κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα αλλά στην περίπτωση μόνο που το νερό έχει λιγοστέψει στην κατσαρόλα και εμείς θέλουμε η σούπα μας να είναι αραιή.