Υλικά
1 1/5 κιλό μοσχαράκι σε μπουκιές
200 γρ.μανιτάρια κομμένα
1 κονκασέ
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κούπα λάδι
μπαχάρι σε κόκκους
2 φύλλα δάφνης
θρούμπι
1 κούπα κρασί άσπρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κρέμα γάλακτος (250 ml)
250 γρ. τυρί τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά.
Σβήνουμε με το κρασί και αφού περιμένουμε για λίγο προσθέτουμε το κουτί της ντομάτας και τον πελτέ διαλυμένο σε μια κούπα νερό.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε στην άκρη το τριμμένο τυρί, τα μανιτάρια και την κρέμα γάλακτος.
Μαγειρεύουμε έως ότου σχεδόν ψηθεί και κατόπιν προσθέτουμε τα μανιτάρια για μισή ώρα περίπου ακόμα.
Μεταφέρουμε το φαγητό σε ταψί, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.