Υλικά
1 πορτοκάλι χυμό
30 γρ. αμύγδαλα
αλάτι
πιπέρι
300 γρ. μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 φιλέτα κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε το μπρόκολο για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το κοτόπουλο, το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Αφού βγάλει το άρωμά του, ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάει παντού το μείγμα.
Κατόπιν, στραγγίζουμε το μπρόκολο κρατώντας τρεις κουταλιές από το νερό.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο με το μπρόκολο στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τα αμύγδαλα.