Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλο
1/4 αβοκάντο ώριμο
ρόκα
νιφάδες παρμεζάνας
Για το ντρέσινγκ
2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές φέτες και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες.
Τοποθετούμε στο κέντρο του πιάτου τη ρόκα, στη συνέχεια το αβοκάντο και τέλος το κοτόπουλο.
Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα.
Για το ντρέσινγκ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και στη συνέχεια περιχύνουμε τη σαλάτα.
Ολοκληρώνουμε με κρέμα μπαλσάμικο.
Tip
Αν επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε στη συνταγή ρόδι και μερικά μικρά κομμάτια από το αγαπημένο σας τυρί.