Υλικά
1/2 κιλό τυρί μοτσαρέλλα σε λεπτά κομμάτια
12 λεπτά κομμάτια προσούτο, κομμένα στη μέση
1/3 κούπας φρέσκο βασιλικό
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
έτοιμη βάση για πίτσα
2 ροδάκινα σε κομμάτια
Εκτέλεση
Βάλε τη σχάρα σε υψηλή θερμοκρασία και ψήσε τα ροδάκινα αναποδογυρίζοντας τα μέχρι να καραμελωθούν.
Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Πασπάλισε τυρί πάνω στις ψημένες βάσεις της πίτσας.
Ψήσε στο φούρνο ή στη σχάρα καλύπτοντας την πρώτα με ένα καπάκι μέχρι το τυρί να λιώσει (περίπου 8 λεπτά).
Βγάλε την από τη σχάρα ή τον φούρνο και επικάλυψε με τα ροδάκινα, το προσούτο και τον βασιλικό. Πασπάλισε με λίγο λάδι.