Υλικά
1 κοτόπουλο
4 είδη τυριών
1/2 κιλό κιμά
1/2 πακέτο ρύζι
αλάτι
πιπέρι
βούτυρο
1 πιπεριά
1 κονκασέ
κανέλα
λίγο ξύσμα πορτοκαλιού για άρωμα και γεύση
πατάτες
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με λάδι, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την κομμένη πιπεριά.
Περιμένουμε να τσιγαριστεί η πιπεριά και μετά ρίχνουμε τον κιμά, τον τοματοπολτό και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε και μετά ρίχνουμε τη ντομάτα, την κανέλα και το ρύζι.
Αφήνουμε για περίπου πέντε λεπτά καθώς ανακατεύουμε και μετά βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Σε ένα ταψάκι, αλείφουμε λίγο βούτυρο και, αν βάλουμε πατάτες, τις αλείφουμε με λαδάκι και αλατοπίπερο.
Μετά τοποθετούμε το κοτόπουλο στο ταψί και το γεμίζουμε με τη γέμιση που φτιάξαμε πριν και επίσης στο τέλος προσθέτουμε τα τυριά που επιθυμούμε.
Ράβουμε ή στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα την περιοχή που τη γεμίσαμε.
Το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1,5-2 ώρες.