Υλικά
4 μπούτια κοτόπουλο
2 δάκρυα μαστίχας
3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
μισό ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
μισό ποτήρι ελαιόλαδο
1 κούπα ρύζι σπυρωτό
Εκτέλεση
Βάζουμε τα δάκρυα μαστίχας σε σκόνη μέσα στο λάδι από το προηγούμενο βράδυ για να πάρει μυρωδιά - μην βάλετε παραπάνω μαστίχα γιατί θα πικρίσει.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και σωτάρουμε τα μπούτια μέχρι να ροδίσουν λιγάκι.
Τα σβήνουμε με το κρασί.
Μετά από 4-5 λεπτά προσθέτουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε λίγο.
Μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, πιπέρι, αλάτι.